Riool service

AFVOER VERSTOPT?

Een verstopping komt altijd ongelegen en vaak op een ongelegen moment. Als het nu gaat om een verstopte wc ,keukenafvoer of douche putjes, bij reinigingsbedrijf baard bent u aan het juiste adres Bel bij een verstopping naar 0653259053 en wij helpen u snel en vakkundig van uw riool problemen af tegen een scherpe prijs.

 

Beerput vol?

Ook wanneer uw beerput,septictank of vet-put vol zit en geleegt  moet worden bent u bij ons op het juiste adres.wij zuigen met behulp van onze kolkenzuiger de beerput leeg en spoelen hem schoon. Een beerput legen bedraagt vanaf €135. 

             

Ook voor het ledigen van uw vetputten bent u bij ons op het juiste adres.Ook voor het plaatsen van vetputten of beerputten of doorleggen van beerputten kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen .

Riool aanleggen 

 

Ook wanneer uw riool stelsel niet meer optimaal funcioneert kunt u beroep doen op ons.Door onze jaren lange ervaring en vakmanschap helpen wij u graag van uw slecht lopende rioolproblemen af.Wij onderhouden herstellen of vervangen de buis wanneer dat nodig is in overleg met u.

                 

Terrein onderhoud

Onder het woord terrein onderhoud wordt verstaan het schoonmaken van parkeervakken het onkruidvrij maken van bestratingen en het ledigen van kolken .Ook voor overstromende dakgoten en aangeslagen groene gevels bent u bij ons op juiste adres. Bel voor vrijblijfende offerte naar 0653259053